We want to help your company fight Covid-19

Contact us now

We are undergoing a scheduled server maintenance from 1 PM to 7 PM (GMT +8). Omni services will be up and running during this time.

TERikat DENGAN TM BUSINESSLINE?
PINDAHKAN PANGGILAN KEPADA omni hotline

Dengan Omni Hotline, perniagaan anda boleh:
• Simpan
nombor TM Businessline anda
Pindahkan semua panggilan masuk kepada Omni Hotline
Jawab panggilan dengan Penyambut Tetamu Maya Interaktif
Sediakan menu ucapan dan panggilan khas
Sambungkan talian ke telefon pintar rakan sekerja anda
• 03, 04, 05, 06, 07, 082, 088, atau 09 nombor talian tetap maya



Dari RM69/sebulan sahaja. Tanpa kontrak & boleh dibatalkan bila-bila masa.

Greenery background.

HARGA BERPATUTAN & mudah SETUP

Pilih pelan dan setup sistem anda dalam beberapa minit.

Basic
RM99
RM69
/ sebulan + 6% SST
  • 1 talian tetap
  • 2 talian sambungan
  • 2 Virtual Receptionist Interaktif
  • Panggilan masuk tanpa had
  • 50 minit panggilan keluar PERCUMA
Great for small companies
Plus
RM129
RM99
/ sebulan + 6% SST
  • 1 talian tetap
  • 4 talian sambungan
  • 4 Virtual Receptionist Interaktif
  • Panggilan masuk tanpa had
  • 150 minit panggilan keluar PERCUMA
Best fit for most businesses
Enterprise
Custom
/ sebulan + 6% SST
  • Kesemua tawaran kami!
  • Lebih daripada 50 talian sambungan
  • Jumlah Virtual Receptionist Interaktif boleh ubah
  • Jumlah Minit Panggilan percuma boleh ubah
  • Panggilan IDD
Made for the large corporations

Dengan Omni Hotline anda boleh :

Dapatkan nombor talian tetap 03, 04, 05, 07, 085 dan 088. Baru la nampak PRO!

Nampak GEMPAK sebab ada banyak extension

Virtual Receptionist akan menjawab panggilan anda. Dah habis waktu operasi atau waktu lunch? Jangan risau. Virtual receptionist boleh tolong.

Bebas untuk tetapkan ucapan dan menu panggilan. Nak cakap Melayu boleh, nak speaking feeling-feeling English pun boleh, bahasa lain pun boleh!

Pindahkan panggilan kepada orang lain. Tiada lagi missed call penting!

Tak ingat customer cakap apa? Panggilan boleh dirakam!
Dengar je balik recording!

What makes Omni the better choice?

Activation
Contract
Downgrade
Extensions
IVR
Call Recording
Call Routing
Free Outgoing
Call Forwarding
Deposit (Sole Proprietor*)
Stamp
Installation Fee
Wiring Fee
Monthly Rental
Monthly Fee
TM Businessline
Activation
14 Days
Contract
12 months
Downgrade
RM 212.00
Extensions
0
IVR
0
Call Recording
N/A
Call Routing
N/A
Free Outgoing
RM88 worth of call value at normal rates
Call Forwarding
RM1.50 / forwarding call
Deposit (Sole Proprietor*)
RM 212.00
Stamp
RM 10.00
Installation Fee
RM 53.00
Wiring Fee
RM 53.00
See moreSee less
Monthly Rental
RM 47.70
Monthly Fee
RM 82.68
Omni Basic Plan
Activation
3 minutes
Contract
Cancel Anytime
Downgrade
Downgrade anytime
Extensions
2
IVR
2
Call Recording
Yes
Call Routing
Yes
Free Outgoing
Free 50 outgoing minutes
Call Forwarding
Considered outgoing call
Deposit (Sole Proprietor*)
Stamp
Installation Fee
Wiring Fee
See moreSee less
Monthly Rental
Monthly Fee
RM 73.14

Soalan Lazim (FAQ)

  • Macam mana saya boleh kekal & guna nombor TM Businessline?
    +
    • Sekiranya perniagaan anda masih menerima panggilan dari pelanggan melalui TM Businessline anda, kami memahami bahawa anda mungkin tidak mahu beralih ke Omni Hotline dan mendapatkan nombor perniagaan baru.
    • Anda kini boleh mendapatkan fleksibiliti dan faedah Omni Hotline sambil mengekalkan TM Businessline anda dengan hanya membayar yuran pengaktifan RM1.50 sebulan untuk memindahkan panggilan dari nombor TM Businessline anda ke nombor Hotline Omni baru anda.
    • Bayaran pengaktifan RM1.50 akan dikenakan ke nombor Businessline TM anda untuk setiap bulan selagi anda ingin menggunakan fitur pemindahan.
  • Bagaimana cara memindahkan panggilan TM Businessline ke Omni Hotline?
    +
    • Angkat, gagang telefon TM Businessline anda dan tekan *21*.
    • Masukkan nombor Omni Hotline anda untuk memindahkan panggilan anda, diikuti dengan butang #.
    • Untuk menyahaktifkan, tekan #21#. Panggilan akan disambungkan semula ke TM Businessline anda.
  • Sekiranya saya beralih ke Omni Hotline?
    +
    • Berbanding dengan TM Businessline, Omni Hotline menyediakan telefon talian tetap pada telefon pintar anda. Dapatkan nombor rasmi 03, 04, 05, 06, 07, 082, 088 atau 09, penyambut tetamu maya dan sambungan telefon yang dihalakan ke telefon pintar pekerja anda.
    • Oleh kerana anda masih menggunakan talian TM untuk menerima panggilan masuk, harap maklum bahawa anda masih akan dikenakan bayaran oleh TM berdasarkan pelan panggilan TM anda sekarang. Ini kerana meneruskan panggilan dari TM ke nombor Omni Hotline anda dikira sebagai panggilan tempatan keluar dari TM.
    • Untuk setup Omni Hotline tidak memerlukan banyak masa dan wang berbanding sistem telefon perniagaan PBX tradisional kerana keseluruhan proses penyediaan dapat dilakukan dalam beberapa minit.
    • Sekiranya anda masih ragu-ragu, anda boleh membaca perbandingan kami dengan TM Businessline vs Omni Hotline, klik di sini.
Daftar Sekarang
Download Omni app
Use of the app only possible when you have an active account with us. Sign up for an account now if you haven't done so already.